Hoe kom je aan een exemplaar van Brummen*de landschapsbiografie?

Allereerst: heb geduld tot in april 2021. Dan ligt er een exemplaar op een aantal afhaalpunten in de Gemeente Brummen. Gratis en voor niets, omdat landschap zo belangrijk voor je is.

Er is genoeg voor 5000 huishoudens. Je krijgt er dus maar één mee. Dus loop straks niet met een stapel boxen de deur uit om uit te delen aan familie. Want dan heeft je buurvrouw er misschien geen.

Via deze website, Brummens Nieuws, de website van de gemeente Brummen en posters bij o.a. supermarkten houden we je op de hoogte van wanneer en waar je een exemplaar kunt afhalen.


Wat doen we? > Kennisuitwisseling


Landschap krijgt extra waarde als we begrijpen hoe het in elkaar zit, hoe het is ontstaan, hoe het ecologisch werkt, waarom bepaalde planten en dieren er voor komen en andere niet, en hoe het wordt beheerd. Het LNB wil met haar kennis daaraan bijdragen. Daartoe bevorderen we kennis, informatie-uitwisseling en discussie. Voorbeelden zijn: het uitgeven van publicaties, het organiseren van fietstochten, het jaarlijks Landschapsgesprek in november. 

‘Je ziet meer als je kijkt met je hart’

Zie ook:
Agenda en activiteiten
Nieuwsbrief