Landschapsbiografie

Studio544Landschapsbiografie

Terug naar projecten

Op 9 April 2021 is Brummen-De Landschapsbiografie verschenen. Een cadeau van het Landschapsnetwerk aan de inwoners van Brummen. Omdat het landschap van iedereen is. Bijna de gehele oplage van 5000 exemplaren is door inwoners opgehaald bij de afhaalpunten en zo bij Brummense huishoudens terecht gekomen.

Over “Brummen – de landschapsbiografie”

De biografie bestaat onder meer uit fraai geïllustreerde cahiers met informatie en persoonlijke verhalen, het Brummens Natuurspel, een kaart over beleving door inwoners, en een fietsroute langs favoriete plekken van bewoners. Je leest over hoe het landschap zich heeft ontwikkeld op de overgang van Veluwe naar IJssel, en hoe water daarbij een cruciale rol speelde. Tegelijkertijd word je geïnspireerd door hoe medebewoners uit Brummen hun landschap zien en ervaren. Zo ontdek je de bijzondere kwaliteiten van het Brummense landschap.

Klik hier voor een overzicht van de inhoud.

Jet Booij en Dimas Oldenziel, de jongsten van de  inwoners die in de landschapsbiografie aan het woord komen, ontvangen de eerste exemplaren

Klik hier voor de lancering van Brummen-de landschapsbiografie op 9 april 2021.

Meer details weten? Klik hier voor achtergrondinformatie.

Verantwoording en sponsors

Voor het colofon en informatie over de sponsors, klik hier