Landschapsbiografie

Studio544Landschapsbiografie

Terug naar projecten

In april 2021 verschijnt Brummen*De Landschapsbiografie. In plaats van een koffietafelboek wordt dit een box met veelsoortige inhoud Half april 2021 ligt de Landschapsbiografie klaar. Want er is voor 5000 huishoudens gratis een exemplaar beschikbaar. Kijk hier hoe je een exemplaar bemachtigt.

Open die box en graaf in die stapel fraai geïllustreerde cahiers en verbaas u over het biodiversiteitsspel. En hang de poster over beleving aan de muur.  Lees over hoe het Landschap zich heeft ontwikkeld op de overgang van Veluwe naar IJssel, en hoe water daarbij een cruciale rol speelde. Lees ook de persoonlijke verhalen van bewoners over wat het landschap voor hen zo bijzonder maakt. En laat je verrassen door de vormgeving!

Met deze landschapsbiografie begrijp je het landschap: hoe het is ontstaan en continu verandert, hoe het functioneert en de basis legt voor welvaart en welzijn. Tegelijkertijd word je geïnspireerd door hoe medebewoners uit Brummen dat landschap zien en ervaren. Zo ontdek je de bijzondere kwaliteiten van het Brummense landschap.